2018-12-04 |

Cellevate reser 5 MSEK


Cellevate har precis avslutat en investeringsrunda och har fått ett tillskott av kapital på sammanlagt 5 miljoner kronor.

Från Cellevates pressmeddelande:

I täten för investeringen står lokala profiler såsom Tobias Ekman och Mats Leifland, och konsortiet har en tung bakgrund inom industriell uppskalning och finansieringsfrågor. Andra deltagare (samtliga via bolag) i rundan är Peter Thulin, Peter Jhaveri, Magnus Stenberg, Joakim Leifland, Gustav Von Arnold, samt VIG AB.

“Det är fantastiskt roligt att intresset varit så stort och att det finns så många som delar vår vision! Kapitalet kommer att hjälpa oss accelerera, men det huvudsakliga syftet med rundan har varit att knyta till oss kompetens och erfarenhet. Vi är glada över att ha byggt ett starkt team av operativa och ägare, vilket gör att vi nu känner oss redo att ta bolaget till nästa nivå”, berättar VD Maximilian Ottosson.

————————————————————————————————————————————————————-

Cellevate arbetar med nanomaterial för tillämpningar inom life-science och har sin bas i Lund. Företaget utvecklar och kommersialiserar nya produkter för att bland annat strömlinjeforma biologisk grundforskning och läkemedelsutveckling. Cellevate är även medlemmar i SwedNanoTech.

Mer info om Cellevate

För ytterligare information:
Maximilian Ottosson, VD Cellevate
E-mail Comments are closed.